Kami Nyayogikeun Produk Berkualitas Tinggi

OEM / ODM Layanan

  • Large Dimension Heavy steel parts Welding fabricating assembly custom metal fabrication

    Diménsi ageung Bagian waja beurat Welding fabri ...

    Ngaran produk Ukuran ageung Bagian waja beurat Welding fabrikasi majelis pabrikan logam khusus Bahan stainless steel / waja hampang / waja galvanis / Aluminium / paduan titanium. Warna numutkeun desain pelanggan Proses Normal CNC Laser Cutting> Metal Bending> Las sareng Poles> Perawatan permukaan> Komponén sareng bungkus. Aplikasi Mesin Industri, Aerospace, Otomotif, Metalurgi, Transportasi Rel Energi Anyar, Pembuatan Kapal, Pétrokimia, C ...

  • Custom sheet metal fabrication parts from professional factory.

    Bagian pabrikan logam lambar custom ti profe ...

    Produk Lambaran Pabrik Logam, Kerangka, Kurung, Struktur, Stand, Tables, Railings, Grills, Racks, Enclosures, Kasus, Logam Parabot, Pager, sareng Bahan Bahan Baja Hampang, Baja Tahan Karat, Aluminium Prosés Pabrik Ngaganti Seuneu, motong Plasma, motong Laser (Kapasitas 1.5m * 6m, waja hampang 0.8-25mm, stainless steel 0.8-20mm, Aluminium 1-15mm), Bending (25mm Max), Las (MIG, TIG, Spot Las, jsb), Punching, Stamping, Machining jsb Bérés Galvanizing, Powder Coatin ...

  • High precise sheet metal fabrication stainless steel laser cutting service/laser cutting service

    Tinggi lambar logam pabrikasi stainless ...

    Ngaran produk fabrikasi lambar logam tinggi tepat stainless steel jasa motong laser / jasa motong laser Bahan stainless steel / baja karbon / baja galvanis / lembaran aluminium Warna numutkeun desain pelanggan Proses Normal CNC Laser Cutting> Metal Bending> Las sareng Polesan> Perawatan permukaan> Dirakit Komponén sareng bungkusan. Aplikasi mobil, mebel, mesin, listrik, sareng bagian logam anu sanésna Pakingkeun standar seaw pantes atanapi kasaluyuan ...

  • OEM/ODM Sheet Metal Fabrication/Custom precision sheet metal/laser Cutting Service

    OEM / ODM Lambaran Metal Fabrikasi / Custom precisio ...

    Kamampuan Umum Kontrak Manufaktur OEM (Produsén Peralatan Asli) Kamampuh Otomatisasi CNC / Manual / Robotic Load / Unload Fabrication Process Laser Cutting / Folding / Forming / Punching / Las / Lukisan / Powder Coating Rolling / Shearing / Stamping / Plating / Hardware Insertion / Assembly Las Ngolah MIG / TIG / Arc / Stick Bahan Dipaké Aluminium / stainless steel / Baja galvanis / Kuningan / Tambaga Dingin digulung baja / Baja panas ngagulung / Permintaan khusus Ukuran Gauge / Kandel (Laser) 2 ...

  • Custom Welding For Stainless Steel Welding Manufacturer Sheet Metal Welding Parts From ISO 9001 Certificated Factory

    Las Custom Pikeun las Steel stainless Manu ...

    Jasa Las Pikeun Baja Hampang, Baja tahan Panas Sareng Aluminium Urang ngalaksanakeun 3 jinis utama metode las anu gumantung kana jinis logam anu diperyogikeun. Kami tiasa nawiskeun naséhat ngeunaan matérial anu paling saé sareng prosés las pikeun syarat anjeun. Las TIG: TIG singkatan pikeun las Tungsten Inert Gas, sareng éta mangrupikeun salah sahiji metodeu anu paling sering dianggo. Nanging, éta meryogikeun kamampuan anu paling, anu dikhususkeun ku tim kami. TIG las pisan rupa-rupa sareng efektif pisan nalika dieksekusi ...

  • Custom Steel Fabrication Steel Structure Fabrication CNC Service

    Fabrikasi Baja Custom Struktur Baja lawon ...

    Ngaran produk Custom Steel Fabrikasi Struktur Baja Fabrikasi CNC Service Material stainless steel / carbon steel / galvanized steel Warna numutkeun desain pelanggan Proses Normal CNC Laser Cutting> Metal Bending> Las sareng Polishing> Surface Treatment> Assembled Components and packaging. Aplikasi mobil, mebel, mesin, listrik, sareng bagian logam anu sanésna Pakét bungkus laut standar atanapi numutkeun pamundut palanggan Sarat Perdagangan E ...

  • OEM Welding Hot Dipped Galvanized Metal Fabrication According to drawing

    OEM Las Hot Dipped Galvanized Metal Fabrica ...

     Bahan Q235, stainless steel, Aluminium, SPCC, Tambaga, Kuningan, SGCC, SECC, Perunggu, Baja Karbon, Baja Corten .bebasan Tebal 0.2-30mm Warna Warni, Beureum, Héjo, Silvery, Sliver, Silver White, Silvery Hideung, Silver grey , Ungu, Emas, Bodas, abu-abu poek .ect Brand Custom Processing Shearing, LaserCutting, Bending, Stamping, DeepDrawing, CNC machining, Turning, Drilling, Tapping, Riveting, welding, Surface treatment, Assembling Surface Treatment bubuk bubuk, ngalukis, galv. ..

  • Customize Steel Bending And CNC Laser Cutting Sheet Fabrication Metal Stamping Products

    Ngaropea Steel Bending Sareng CNC Laser motong S ...

    Ngaran produk Ngarobih Bending Bending Sareng CNC Laser Cutting Sheet Fabrikasi Metal Stamping Products Material stainless steel / carbon steel / galvanized steel Warna numutkeun desain pelanggan Desain Proses Normal pikeun Pabrik> CNC Laser Cutting> Metal Bending> Las sareng Poles> Perawatan permukaan (Pelapis Bubuk )> Komponén Dirakit sareng bungkus. Aplikasi mobil, mebel, mesin, listrik, sareng bagian logam anu sanésna Pakét Standar laut ...

Percanten ka kami, pilih kami

Tentang Kami

  • Machining-CNC1

Pedaran singget :

Qingdao TianHua Yihe Foundry Factory perenahna di kota palabuan indah Qingdao, urang gaduh 20 taun pangalaman dina produksi produk pabrikan logam. Kami nyayogikeun solusi pabrikasi logam khusus numutkeun kabutuhan pelanggan, kalebet desain prototyping, ngagambar ngarobih, manufaktur, kontrol kualitas , laporan, percetakan, bungkus, muatan kontainer sareng solusi pangiriman. Pentingna jasa pabrikan logam urang kalebet lambar logam sareng pabrikan tabung, kalebet motong logam (ragaji, laser, seuneu, plasma), bending logam (tilepan lambar, tabung / batang / bagian bending, tube coiling), stamping logam, gambar jero, CNC punching, welding and fabrication, assembling and permukaan pagawean.

Ilubiung dina kagiatan paméran

Kajadian & Warta

  • Klasifikasi kaayaan ngolah logam

    Kaayaan ngolah logam kalebet suhu déformasi, kagancangan deformasi sareng modeu deformasi. Suhu déformasi: Ningkatkeun suhu déformasi logam mangrupikeun ukuran anu épéktip pikeun ningkatkeun daya tahan logam. Salami prosés pemanasan tina logam, salaku pemanasan ...

  • Prinsip sareng kinerja karakteristik téknologi mesin CNC sareng manufaktur

    1 Prinsip aksi téknologi mesin CNC ngarujuk kana panggunaan pakakas mesin CNC sareng alat-alat mesin séjén pikeun ngahasilkeun sareng ngolah bagian mékanis. Dina aplikasi khusus, téknologi mesin CNC tiasa dibagi kana dua bagian, nyaéta bagian parangkat lunak sareng séksi hardware ...

  • Kumaha alat-alat mesin CNC kedah dijaga unggal dinten?

    Pangropéa sadidinten mesin CNC kalebet: pamariksaan unggal dinten, pamariksaan mingguan, pamariksaan bulanan, pamariksaan triwulanan, sareng pamariksaan semi-taunan. Pangropéa preventif pakakas mesin CNC nyaéta sapertos kieu: 1. Pamariksaan unggal dintenna alat-alat mesin mesin CNC mesin Proyék utamina ...