Kami Nyadiakeun Produk Kualitas Luhur

Layanan OEM / ODM

  • Fire Pits for Outside,Fire Pit Wood Burning Round Star and Moon,Fireplace Poker,Spark Screen, for Outdoor Backyard Terrace Patio

    liang seuneu pikeun luar, liang seuneu kai ngaduruk buleud béntang jeung bulan, hawu Poker, Spark S...

    Kasalametan Kahiji: Iraha wae jeung dimana wae Anjeun make firepit ieu, kaamanan sok priority.Desain bolong ketat dina layar jeung cutouts bisa éféktif nyegah sparks, embers jeung lebu ti ngalayang kaluar firepit.The 30″ dual pamakéan poker ngidinan Anjeun pikeun mindahkeun kai. atawa areng jeung aman angkat nepi ka bolong screen.With protections ieu, anjeun aman bisa ngarasakeun kahaneutan liang seuneu kami pikeun luar brings ka anjeun.MENARIK & Awét: liang seuneu 30 inci didamel tina baja dilapis bubuk suhu luhur nyaéta ...

  • High Efficiency Fire Grate And Table

    Efisiensi tinggi Seuneu ngilu Jeung Table

    Caang di luar sareng robih kahirupan wengi halaman bumi anjeun kalayan gaya High Efficiency Fire Grate sareng Meja ti Tianhua Firepit!Kombinasi méja sareng karanjang seuneu ieu ngajantenkeun pusat anu kuat pikeun kahirupan bumi luar.Ieu assembles dina sababaraha detik, euweuh hardware diperlukeun: saukur nempatkeun log ngilu dina luhureun méja, tambahkeun kai anjeun, tur nyetel seuneu.Seuneu kabuka anu towering bakal billow tur ngagaur di luhur, bari lebu troublesome aman bray handap dina meja.Ieu ngajadikeun bersih nepi ka ...

  • 31″Fire Ring With Adjustable Grate

    31″Cingcin Seuneu Jeung Ngilu adjustable

    Ningkatkeun pangalaman ker anjeun salamina sareng Tianhua Firepit, dilapis bubuk 31 "Cingcin Seuneu sareng Grate anu tiasa diatur.Desain intuitif jeung klasik bakal langsung dipikawanoh ku peminat kémping, tapi éta adjustability ngilu nu masihan ring seuneu ieu pulas pinter.Pagawean cet hideung mangrupikeun tampilan anu abadi, sareng palapis bubuk bakal nyegah karat sareng scuffing awal - mastikeun yén éta tetep katingali saé pikeun taun-taun anu bakal datang.Wangunan baja tina cingcin seuneu ieu ampir teu tiasa dirusak ...

  • 42-In Hemisphere Fire Pit

    42-Di Hémisfér liang seuneu

    Tambihkeun tampilan énggal ka buruan bumi anjeun kalayan 42 inci Hémisfér Fire Pit ti Tianhua Firepit.liang seuneu panon-catching Ieu sits a nyaman 20-inci tinggi na dijieunna tina awét 0,4 inci beusi matak kandel jeung patina alam pikeun rustic, hias katingal.liang seuneu ieu leungeun-dilas, boga dasar buleud, sarta liang solokan 0,7 inci pikeun ngajaga cai kaluar.Liang anu sampurna pikeun ngahaneutkeun rapat anu ageung sareng manggang saréat seuneu karesep anjeun.OXIDIZED PATINA PIT: The Hemisphere Fire Pit didamel tina ...

  • Campfire Asado | Open Flame Adjustable Cooking

    Campfire Asado |Buka Seuneu adjustable masak

    Ngarasakeun kabebasan masak seuneu kabuka kalayan adjustable Titan Great Outdoors Campfire Asado!Sistem seuneu kabuka mangrupikeun tambahan anu sampurna pikeun latar bumi anjeun kumpul, kantun ngawangun seuneu di handapeun pigura masak, sareng anjeun badé angkat!The Campfire Asado hadir kalawan duanana mangrupa ngilu masak sarta griddle ditukeurkeun, dina 28 "x 29 1/2".Ieu jumlahna aya 826 inci pasagi spasi grilling kabuka lega!Kabebasan sareng kontrol mangrupikeun integral tina prosés masak, naha éta jangkungna ...

  • Anson Steel Wood Burning Fire Pit

    Anson Steel Kai ngaduruk Seuneu liang

    Sorot ruang tamu luar anjeun sareng Anson Fire Bowl.Mangkuk baja gauge beurat jeung base, sadia dina Grey atanapi Rust rengse, nawarkeun kinerja langgeng sarta éstétika bersih nu bakal nambahan kahaneutan pikeun niiskeun soré pikeun taun datang.Ngawengku layar narik, log poker alat jeung vinyl panutup gudang pelindung.Anson Fire Bowl tiasa diadaptasi pikeun Real Flame Gél kaléng ditambah Real Flame 2-Can atanapi 4-Can Outdoor Conversion Log Sets.Rengse Sadia: Gray (luhureun, handap) Karat...

  • 38″Fire Pit With Swivel Grill

    38″Seuneu Pit Jeung Swivel Grill

    Jieun soré outdoor anjeun unforgettable kalawan tugas beurat 38 "Seuneu Pit kalawan Swivel grill ti TianHua Firepit!The swivel-gaya baja grill ngilu boga glide effortless mun adjustability na, tur sampurna pikeun grilling daging nikmat atawa ngajaga seuneu dikandung dina liang kubur.27 "Alat Beusi Seuneu asalna bébas kalawan unggal liang kubur, sarta ngidinan Anjeun pikeun condong log atawa gampang nyaluyukeun ngilu swivel dina luang Anjeun.Gagang cinyusu ogé digantelkeun kana pangilu, upami anjeun resep anu langkung seueur ...

  • Solid Steel Self-feeding Fire Pit Basket

    Padet Steel Self-dahar Seuneu liang Basket

    The Self-Feeding Fire Pit Basket dirancang pikeun ngaduruk efisiensi tinggi anu dimaksud pikeun ngahemat kayu bakar anjeun ku nyiptakeun seuneu anu langkung sengit kalayan langkung sakedik log.Liang baja padet anu ditumpuk sacara vertikal ieu didamel ku opat suku ngangkat karanjang pikeun sirkulasi hawa anu langkung saé sareng stabilitas tambahan.Henteu ngan ieu firepit sustainable, tapi ogé bakal kindle seuneu ngabeuleum éndah pikeun ngarasakeun sapanjang peuting.Ngaduruk efisiensi tinggi - Ngahémat kayu bakar ku nyiptakeun seuneu anu langkung sengit sareng sakedik log - P...

  • Corten Steel Dual Flame Smokeless Fire Pit

    Corten Steel Dual seuneu Smokeless Seuneu liang

    The Corten Steel Dual-Flame Smokeless Fire Pit ti Tianhua Firepit mangrupikeun baja cuaca anu éndah, pusat tanpa rokok anu sampurna pikeun kumpul-kumpul soré, masak seuneu, malem Minggu malem, atanapi acara luar.Nampilkeun liang 5/8 inci dina struktur témbok ganda anu narik hawa tina liang 3 inci handap sareng nyayogikeun oksigén anu dipanaskeun ka luhur.Gerakan hawa ieu suluh seuneu dina dasarna sareng nyayogikeun hawa anu dipanaskeun ngalangkungan liang anu aya di luhur ...

  • Custom Aluminum Metal Fabrication and Welding Parts

    Custom Aluminium Metal fabrikasi jeung las Bagian

    bubuka produk: Kami produsén ngalaman nu geus specializing di ngaropéa produk logam fabricated pikeun 20 taun.Urang bisa nyieun nurutkeun drawing.Please Anjeun kirimkeun kami gambar Anjeun pikeun meunangkeun estimasi bébas.Tangki aluminium Fabrikasi Logam, awak mesin aluminium, platform aluminium.Prosés: motong, Bending, las, Galvanizing Steel Framework Ahli Pabrik, Kirim kami gambar anjeun, meunang estimasi bébas.Parameter téknis produk sareng méja Produk Lembar M...

  • Custom Heavy Duty Steel Structure Welded Parts

    Struktur Baja Tugas Berat Adat Bagian Dilas

    Welding Services Pikeun Hampang Steel, Stainless Steel Jeung Aluminium Kami produsén ngalaman nu geus specializing dina produk fabricated logam ngaropéa pikeun 20 taun.Urang bisa nyieun nurutkeun drawing.Please Anjeun kirimkeun kami gambar Anjeun pikeun meunangkeun estimasi bébas.Metal Fabrikasi awak mesin stainless steel atawa tabel stainless steel.Prosés: motong, Bending, las, digosok.Ahli Pabrikan Steel Framework, Kirimkeun gambar anjeun, kéngingkeun perkiraan gratis.Téknis produk ...

  • Custom Welding and Fabrication Metal Parts From China Fabrication Factory

    Adat las jeung bagian logam fabrikasi Ti pabrik fabrikasi Cina

    Las Adat jeung Bagian Logam Fabrikasi Ti Cina Pabrik Pabrik Produk Lambaran Metal Fabrikasi, Frameworks, Kurung, Struktur, Stand, Tables, Railings, Grills, Rak, Enclosures, Kasus, Alat Metal, Pager, jsb Bahan Hampang Steel, Stainless Steel, Aluminium Prosés Manufaktur motong seuneu, motong Plasma, motong laser (Kapasitas 1.5m * 6m, baja hampang 0.8-25mm, stainless steel 0.8-20mm, Aluminium 1-15mm), Bending (25mm Max), las (MIG, TIG, Spot Welding, jsb.), Pu...

Percanten ka kami, pilih kami

Tentang Kami

  • stamping equipments
  • CNC BENDING
  • welding machine
  • Machining-CNC

Katerangan ringkes:

Pabrik Fabrikasi Logam Qingdao TianHua YiHe gaduh pangalaman 20 taun dina produksi produk fabrikasi logam, produk las logam.

Urang nyadiakeun solusi fabrikasi logam custom nurutkeun sarat customer: kaasup prototyping design gambar ngarobah, manufaktur, kontrol kualitas, bungkusan, loading wadahna sarta pangiriman solution.Our utamana jasa fabrikasi logam ngawengku lambar logam jeung fabrikasi tube, ngawengku motong logam (saw, laser). , seuneu, plasma), logam bending (lembar tilepan, tube / rod / bagian bending, tube coiling), stamping logam, jero gambar, CNC punching, las jeung fabrikasi, assembly jeung pagawean permukaan jsb.

 

Ilubiung dina kagiatan paméran

Kajadian & News

  • Jasa Finishing Fabrikasi Metal Thyh

    Jasa Finishing Fabrikasi Logam Thyh: Deburring, Polishing sareng Lukisan Deburring sareng polishing mangrupikeun prosés ngabéréskeun konci dina fabrikasi logam, dipikabutuh sateuacan léngkah ahir lukisan.Deburring Deburring ngaluarkeun burrs nu bisa lumangsung salila fabrikasi logam.Sanajan burrs urang ...

  • MIG jeung TIG las

    Thyhmetalfab salaku toko fabrikasi logam-layanan pinuh, kami nawiskeun téknologi inovatif ti motong laser tube canggih ka panganyarna dina téhnologi las.MIG Welding Cocog pikeun rupa-rupa logam sareng ketebalan, las MIG (Metal Inert Gas) dianggo dina industri sareng arsiték ...

  • TIG las lambar logam: sampurna weld lambar ipis

    TIG las utamana cocog pikeun las lambar logam ipis sarta bisa dipaké pikeun duanana kontinyu sarta titik las.Diajar langkung seueur ngeunaan fiturna.TIG (Tungsten Inert Gas) las lambar logam pasti salah sahiji metodeu las anu paling umum.Ieu mangrupikeun prosés las busur kalayan infusible ...

  • Jasa Fabrikasi Metal Thyhmetalfab

    Fabrikasi logam Thyhmetalfab sareng pabrik las gaduh kamampuan pikeun ngadamel bagian-bagian alit sareng ageung.Kompeténsi fabrikasi logam kami kalebet: Custom Welding Machining Rolling Steel Forming Shearing & Cutting Punching Painting & Blasting Urang tiasa ngalakukeun ieu ...